Ventilationsmontage​

Krogh Ventilation ApS sørger for den rette ventilationsinstallation både for private og erhvervskunder. Du kan derfor trygt stole på, at du med en løsning fra os, er sikret de bedst mulige ventilationsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Bliv fast partner med Krogh Ventilation ApS

Vi tilbyder større eller mindre produktionsvirksomheder, at varetage jeres ventilations opgaver​ store som små, vi ved hvor vigtigt det er at holde produktionen i gang. Vi vil varetage og vedligeholde jeres ventilationsanlæg, så det hele tide kører optimalt og overholder gældende lovgivninger indenfor området . Vi ser frem til et godt samarbejde , så i kan bare ringe for et uforpligtende tilbud. 

Tlf. 21349416 el. mail ok@kroghvent.dk

Et sundere indeklima

Uanset om det drejer sig om arbejdspladsen eller dit private hjem, er det utroligt vigtigt med sund og frisk luft. Vores ventilationsanlæg føres i flere forskellige varianter og du kan således vælge et gør-det-selv-produkt eller en færdiglavet, skræddersyet løsning, som vi hjælper dig med at installere.

Mulighederne er mange og uanset hvilken løsning du vælger, er det nemt og hurtigt at sikre sig mod råd, husstøvmider og andre mikroorganismer, som er til fare for både helbredet og boligen.

Kontakt

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud, eller søger du yderligere information vedrørende de forskellige ventilationstilbud, er du velkommen til at kontakte os på enten telefon eller mail.​

Skriv til Krogh Ventilation ApS

Udfyld formularen herunder og få et gratis tilbud. Jeg vender tilbage med svar inden for 48 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Krogh Ventilation ApS

Vi har igennem årenes løb løst ventilationsopgaver for både privatpersoner og erhvervskunder. Vi klarer både opsætning og vedligehold, så du altid får det fulde udbytte af ventilationen.

Kontakt Krogh Ventilation

Krogh Ventilation ApS

Hovedgaden 47A, 3460 Birkerød

21349416 el. 20450850